Η σεζόν 2017-18 ολοκληρώνεται σήμερα στη Β’ και στη Γ’ Εθνική, ωστόσο πολλές είναι οι θέσεις για την άνοδο και την παραμονή που θα κριθούν την τελευταία στιγμή

Το μεγάλο ματς της ημέρας θα γίνει στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής, εκεί όπου οι Ίκαροι Σερρών και η Καβάλα δίνουν σήμερα τον δικό τους άτυπο τελικό ανόδου, καθώς ο νικητής θα προβιβαστεί στην Α2 και ο ηττημένος μπορεί να πέσει ακόμα και στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Εξίσου σημαντική είναι η 30ή αγωνιστική και για άλλες δύο ομάδες στα χαμηλότερα πατώματα του βαθμολογικού πίνακα, εκεί όπου η Χαλκηδόνα και η Ασπίδα Ξάνθης προσπαθούν να αποφύγουν την 13η θέση που οδηγεί στην Γ’ Εθνική. Ανάλογη είναι η κατάσταση και στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής, όπου μία εκ των Ηρακλείου, Παγκρατίου, Κορωπίου και Πανελευσινιακού θα παίζει του χρόνου στην Γ’ Εθνική, με την αναμέτρηση της Κρήτης (Ηράκλειο-Κορωπί) να αποτελεί το επίκεντρο της 30ής αγωνιστικής.

Ακόμα περισσότερες είναι οι εκκρεμότητες στην Γ’ Εθνική. Στον 1ο όμιλο ο Γλαύκος και η Ένωση Ιλίου διεκδικούν το δεύτερο “εισιτήριο” για την Β’ Εθνική, την ώρα που δεν έχει ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα αποφύγει το μπαράζ παραμονής στις χαμηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. Στον 2ο όμιλο η δεύτερη θέση που οδηγεί στην Β’ Εθνική θα κριθεί μεταξύ του Έσπερου Λαμίας και της Πεντέλης, ενώ πιο ξεκάθαρη είναι η κατάσταση στον Βορρά.

Στον 3ο όμιλο το μόνο που απομένει να μάθουμε είναι ποια θα είναι η τέταρτη ομάδα που θα υποβιβαστεί, με έξι να βρίσκονται σε απόσταση ενός βαθμού! Τέλος, τα πάντα έχουν κριθεί για την άνοδο και τον υποβιβασμό στον 4ο όμιλο, τον μόνο από τους έξι σε Β’ και Γ’ Εθνική όπου δεν θα υπάρχει σασπένς σήμερα.

Γράψε το σχόλιο σου

Όνομα
Δοκιμαστική λειτουργία
Created by