Χαντμπολ

Από την Επιτροπή Beach Handball της OXE ανακοινώθηκε το καλεντάρι του 19ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2018.

15 – 17 Ιουνίου: «Orionas Beach Handball Tournament Chania», Άγ. Απόστολοι Ν. Κυδωνίας Χανίων

20 – 24 Ιουνίου: «Mediterranean Open Tournament», Παραλία Αγ. Παρασκευής Αλεξ/πολις

29 Ιουνίου – 1 Ιουλίου: «Avant Garde Sports Club», Καρδία Θεσσαλονίκης

6 – 8 Ιουλίου: ( + 5ο Κύπελλο Ελλάδος), Αττική (περαιτέρω στοιχεία θα ανακοινωθούν)

13 – 15 Ιουλίου: «Preveza Beach Handball 2018», Παραλία Πρεβέζης

4 – 5 Αυγούστου: Final-4 Πρωτ/ματος (περαιτέρω στοιχεία θα ανακοινωθούν)

Στον αγώνα μπαράζ μεταξύ Εθνικού Κοζάνης και Φαίακα Κέρκυρας, (έγινε στο ΔΑΚ Κοζάνης σήμερα) για την ηλικία των κορασίδων, επικράτησε η ομάδα της Κοζάνης με 37-23.

Έτσι πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση των έξι καλύτερων ομάδων της Ελλάδας.

Πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο «Φουγάρο» στο Ναύπλιο, η πρώτη συνέντευξη Τύπου για το Danaon Cup 2018, που θα διεξαχθεί το διάστημα 2-7 Ιουλίου στην Αργολίδα για 6η συνεχόμενη χρονιά.

Πρόκειται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α’ και Παγκορασίδων Α’, ενώ φέτος προστέθηκαν και δύο νέες κατηγορίες, αυτές των Παίδων και Εφήβων.

Φιλοξενούνται σχεδόν όλες τις ομάδες της χώρας που έχουν ηλικιακά τμήματα U15.

Περισσότερα από 700 παιδιά έπαιξαν χάντμπολ στην κεντρική πλατεία του Πύρρου στα Ιωάννινα

Street handball διοργάνωσαν η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδας, το Τμήμα Ανάπτυξης ΕΑΠ/ΟΧΕ, το ΥΠΠΕΘ και η ομάδα Φυσικής Αγωγής Ιωαννίνων στην κεντρική πλατεία του Πύρρου στα Ιωάννινα.

Περισσότερα από 700 παιδιά έπαιξαν χάντμπολ, χωρισμένα σε 57 ομάδες στα τέσσερα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα, ενώ είχαν δημιουργηθεί και 4 δράσεις με φουσκωτά και στόχους. Συμμετείχαν μαθητές από τις τάξεις Δ’, Ε’, ΣΤ’ Δημοτικών Σχολείων και Α’ τάξη Γυμνασίου.

Την ερχόμενη Κυριακή 27 Μαΐου 2018, θα γίνει ο αγώνας μπαράζ μεταξύ Εθνικού και Φαίακα Κέρκυρας, για την ηλικία των Κορασίδων.

Οι 2 ομάδες θα αγωνιστούν στο ΔΑΚ Κοζάνης στις 15:30, και ο νικητής του αγώνα θα πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση των έξι καλύτερων ομάδων της Ελλάδας.

Δοκιμαστική λειτουργία
Created by