Ποδηλασία

Ο αγώνας Iron Village Trail DH Race έγινε στις 8 Ιουλίου στο Σιδηροχώρι Καστοριάς και ήταν ένταγμένος στο Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill.

Το μήκος της διαδρομής είναι 1750 μ. με 500 μ. υψομετρικά. Τα αναλυτικά αποτελέσματα του αγώνα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Στο βίντεο του Γιάννη Καλογεράκη μπορούμε να δούμε ολόκληρη την διαδρομή από την κάμερα του αθλητή.

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Ιουλίου ο 13ος Ποδηλατικός Γύρος της Λίμνης Πολυφύτου

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Ιουλίου ο 13ος Ποδηλατικός Γύρος της Λίμνης Πολυφύτου.

Οι διαγωνιζόμενοι με αφετηρία το Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων, και μετά από μία πανέμορφη διαδρομή 53 χιλιομέτρων, τερμάτισαν στην κεντρική πλατεία Σερβίων, όπου ακολούθησε και η απονομή των επάθλων στους νικητές.

Αξιοσημείωτη είναι η μεγάλη συμμετοχή νέων ποδηλατών, που για πρώτη φορά δοκιμαζόταν σε τέτοιες αποστάσεις.

Νικητής της γενικής κατάταξης ήταν ο δεκαπεντάχρονος αθλητής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Κατσιμπούρας, με χρόνο 1:25:10.310. Όλα τα αποτελέσματα αναλυτικά μπορείτε να τα δείτε στο racesystem.gr.

Αναβάλλεται η διεξαγωγή του ποδηλατικού γύρου της Λίμνης πολυφύτου, για την επόμενη Κυριακή 1 Ιουλίου, λόγω των προβλεπόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών που θα επικρατούν στην περιοχή μας.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Καστοριάς "620" καλεί στο 2ο Brevet Καστοριάς "Γύρος Γράμμου" με απόστασης 204 χλμ και 3100 υψομετρικά, που θα γίνει στις 7 Ιουλίου 2018. Είναι συνδιοργάνωση του Π.Σ.Καστοριάς 620, Δ.Νεστορίου, Δ.Καστοριάς και της Π.Ε.Καστοριάς.

Περιγραφή της διαδρομής μπορείτε να δείτε εδώ.

Φόρμα εγγραφής στον αγώνα υπάρχει εδώ, με το κόστος συμμετοχής στα 5 ευρώ.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από το 1ο Brevet.

 

Την Κυριακή 10 Ιουνίου διοργανώνεται ο 3ος αγώνας ορεινής ποδηλασίας "ΛΥΓΚΙΣΤΗΣ" στο Μηλοχώρι. Η απόσταση που θα καλύψουν οι ποδηλάτες είναι 43 χιλιόμετρα. Διοργανώνεται από την Τοπική Κοινότητα Μηλοχωρίου και τον σύλλογο ποδηλατών "ΑΣΣΟΣ - 4Bikes".

Η εκίννηση θα γίνει στις 10.00 π.μ. από την πλατεία του Μηλοχωρίου. Ταυτόχρονα θα γίνει αγώνας 6 χιλιομέτρων, που θα ξεκινήσει στις 10:30 π.μ., αλλά και 2 χιλιομέτρων για παιδιά μέχρι 14 χρονών, τα οποία θα κάνουν τον γύρο του χωριού. Η εκίννηση για τα παιδιά θα γίνει στις 11:30 π.μ.

Για πληροφορίες και συμμετοχές: Μπαμπούνας Παναγιώτης, τηλ. 6946703016

Δοκιμαστική λειτουργία
Created by