Κωπηλασία

Ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης ανακοίνωσε ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών αναβάλλονται οι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας για το επόμενο Σάββατο 23 Ιουνίου 2018.

Το Σάββατο 16 Ιουνίου, ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης διοργανώνει διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας στη λίμνη Πολυφύτου στις εγκαταστάσεις του ομίλου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σωματεία μέλη της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. που έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας θεωρημένο για το 2018 καθώς και ενημερωμένα δελτία υγείας. Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Τρίτη 12 Ιουνίου και ώρα 20:00 στο email: kozanirowing@gmail.com.

Στους τρείς πρώτους νικητές θα απονεμηθούν μετάλλια. Οι απονομές θα γίνουν μισή ώρα μετά τη λήξη των αγώνων στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης.

Για το Βελιγράδι αναχώρησε σήμερα Τρίτη 29/5 η Εθνική ομάδα κωπηλασίας ανδρών-γυναικών προκειμένου να πάρει μέρος στον 1ο Αγώνα της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 που διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Σερβίας 1-3 Ιουνίου.

Την ελληνική ομάδα αποτελούν 11 αθλητές (8 άνδρες-3 γυναίκες) που στελεχώνουν 8 πληρώματα πέντε εκ των οποίων μονά.

Στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο της χρονιάς θα πάρουν μέρος 583 αθλητές κι αθλήτριες που στελεχώνουν 290 πληρώματα από 42 χώρες απ όλο τον πλανήτη. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κωπηλατικό κέντρο Ada Ciganlija στη λίμνη Σάβα που βρίσκεται στο κέντρο του Βελιγραδίου

Δοκιμαστική λειτουργία
Created by