Επιτραπέζια Αντισφαίριση

Στην αξιολόγηση των περσινών πρωταθλημάτων, η Κοζάνη πήρε τη δεύτερη καλύτερη αξιολόγηση

Μετά την περσινή επιτυχία της διεξαγωγής του 1ου Πανελλήνιου Ανοιχτού Αναπτυξιακού Πρωταθλήματος στο κλειστό της Λευκόβρυσης, επιλέχτηκε και φέτος από την Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. η Κοζάνη μεταξύ των 11 πόλεων που θα το φιλοξενήσουν.

Στην αξιολόγηση των περσινών πρωταθλημάτων, η Κοζάνη πήρε τη δεύτερη καλύτερη αξιολόγηση. 

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης στις 13-14 Οκτωβρίου.

Την νέα αγωνιστική περίοδο η ανδρική ομάδα του Κένταυρου Καστοριάς θα αγωνίζεται για πρώτη φόρα στην διευρυμένη Β’ Εθνική Βόρειας Ελλάδας

Με την 4η θέση που πήρε φέτος η ανδρική ομάδα του Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” στο πρωτάθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Α’ τοπικού Βόρειας Ελλάδας, την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Β’ Εθνική Βόρειας Ελλάδας.

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ανακοίνωσε τις ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα διασυλλογικά πρωταθλήματα της νέας αγωνιστής περιόδου 2018-2019, με την Καστοριανή ομάδα να κερδίζει την άνοδο στην Β’ Εθνική διότι η ομάδα του Α.Ο. Ελληνικού και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης όπου αγωνιζόταν στην Α1 και Α2 Εθνική κατηγορία αντίστοιχα, διαγράφηκαν από την ομοσπονδία.

Έτσι την νέα αγωνιστική περίοδο η ανδρική ομάδα του Κένταυρου Καστοριάς θα αγωνίζεται για πρώτη φόρα στην διευρυμένη Β’ Εθνική Βόρειας Ελλάδας όπου θα αποτελείται από τις ακόλουθες ομάδες: Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος”, Π.Α.Σ. Εχέδωρος Σίνδου, Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας, Χ.Α.Ν.Θ., Αίας Εύοσμου, Ο.Ε.Α. Έδεσσας, Α.Σ.Ε.Α. “Σάρισσες” Φλώρινας, Α.Σ.Ε.Α. Βέροιας, Α.Σ. Πέρα Θεσ/νίκης, Α.Σ. Φάρος Αλεξανδρούπολης.

Η Φλώρινα ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το 4ο διεθνές φεστιβάλ της στο άθλημα με την επωνυμία «Florina Table Tennis Grand Prix 2018»

Το ανοιχτό τουρνουά θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Φλώρινας στις 23 και 24 Ιουνίου και περιλαμβάνει αγώνες για άνδρες και γυναίκες με συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και τον Δήμο Φλώρινας και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι σε εξέλιξη και θα υποβάλλονται μέχρι την άλλη Παρασκευή 15 Ιουνίου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν «όλοι όσοι αγαπούν την επιτραπέζια αντισφαίριση», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η προκήρυξη. Συνολικά έχουν προκηρυχθεί 6 κατηγορίες και είναι οι εξής:

Ανδρών έως 39 ετών

Ανδρών 40-49 ετών

Ανδρών 50-59 ετών

Ανδρών 60+ ετών

Ανδρών (ενιαία κατηγορία)

Γυναικών (ενιαία κατηγορία)

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στο ttscore.io.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν πληροφορίες για τις δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα aseasarisesflorinas.blogspot.gr.

Τα παράβολα συμμετοχής είναι 15 ευρώ για τις ηλικιακές κατηγορίες, 25 ευρώ για τις ενιαίες και 30 ευρώ για συμμετοχή και στις ηλικιακές και στις ενιαίες κατηγορίες.

Το ατομικό πρωτάθλημα συγκεντρώνει κάθε χρόνο δυνατούς αθλητές, ενώ ο διεθνής χαρακτήρας είναι αυτός που του προσθέτει πρεστίζ. [...]

Δοκιμαστική λειτουργία
Created by