Βόλει

Πρώτη θέση για τις αθλήτριες της Καστοριάς, Μέλλιου Αλεξάνδρα και Ηργη Φρειδερίκη στο τουρνουά final U19 της Ε.Σ.ΠΕ. Μακεδονίας που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα κέρδισαν και την πρόκριση τους στο πανελλήνιο τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στις Ράχες Φθιώτιδας.

Στην κατηγορία κάτω των 19 ετών, νικήτριες αναδείχθηκαν οι Μέλλιου - Ήργη

Στο πρώτο τουρνουά beach volley που διοργανώθηκε για φέτος στην Καστοριά, στην κατηγορία κάτω των 19 ετών, νικήτριες αναδείχθηκαν οι Μέλλιου - Ήργη, κερδίζοντας τις Πουρλιοτοπούλου - Μπλαχάβα από την Αλεξάνδρεια, με σκορ 2-0 (22-20, 21-16).

Στην τρίτη θέση ήταν οι Παπαδοπούλου - Ζούνη. Καλή παρουσία και από τα άλλα δύο δίδυμα των ΉργηΜυλωνά και ΤούσκαΚρανιά.

Από την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 έως την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018, θα διεξαχθεί στην Καστοριά Πανελλήνιο τουρνουά Beach Volley Open Ανδρών/Γυναικών.

Στο Τουρνουά θα συμμετέχουν κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες του αθλήματος και θα γίνει στις εγκαταστάσεις ΔΗΝΑΚ στην λίμνη της Καστοριάς.

500 περίπου παιδιά συμμετείχαν την Κυριακή στους αγώνες mini volley που γίνανε στη κεντρική πλατεία των Γρεβενών.

Η διοργάνωση ήταν του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και την αρωγή του Δήμου Γρεβενών.

Την Κυριακή, 10 Ιουνίου, στην κεντρική πλατεία των Γρεβενών θα διεξαχθεί, το τελευταίο για φέτος, τουρνουά μίνι βόλεϊ της ΕΣΠΕΜ.

Περισσότερα από 400 παιδιά με τους συνοδούς και τους γονείς τους θα βρίσκονται στην πόλη  προσκαλεσμένοι του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών.

Από το Σάββατο μετά τις 20.30, θα ξεκινήσει η γιορτή με μουσικές και νυχτερινό βόλεϊ για όλα τα μικρά παιδιά.

Δοκιμαστική λειτουργία
Created by