Η Ακαδημία ποδοσφαίρου "Εορδαϊκός" ανακοίνωσε τηην επισημοποίηση της συνεργασίας της, με τον Γιάννη Περπερίδη για τη δημιουργία Σχολής Τερματοφυλάκων στο αθλητικό κέντρο της Ακαδημίας

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου "Εορδαϊκός" ανακοίνωσε τηην επισημοποίηση της συνεργασίας της, με τον Γιάννη Περπερίδη για τη δημιουργία Σχολής Τερματοφυλάκων στο αθλητικό κέντρο της Ακαδημίας, στο 1ο χλμ Πτολεμαίδας – Ασβεστόπερτας.

Ο υπεύθυνος του αγωνιστικού προγράμματος Γιάννης Κουλίδης δήλωσε:

"Η δική μας δουλειά είναι να αναζητά τρόπους για να βελτιώσουν την απόδοσή των αθλητών μας. Η εστίαση είναι τόσο στην μεγιστοποίηση της απόδοσης όσο και στην υποστήριξη των αθλητών σε θέματα καθημερινότητας. Η ανάγκη όμως είναι δεδομένη η θέση του τερματοφύλακα είναι μοναδική. Είναι ατομική μέσα στη ομάδα. Ετσι αφού μιλήσαμε γι αυτό το κομμάτι με το Γιάννη συμφωνήσαμε ότι πρέπει να ξεκινήσουμε την οργάνωση αυτής της σχολής τερματοφυλάκων που θα επιμελείται αποκλειστικά αυτός. Το πρόγραμμά μας είναι ανοιχτό σε κάθε ηλικία. Θα ξεκινήσει τη λειτουργία της, την Κυριακή 27/8/2018 ώρα 12.00 στο αθλητικό κέντρο της Ακαδημίας μας"

Παρουσιάζοντας το νέο του εγχείρημα, ο εκπαιδευτής τερματοφυλάκων, Γιάννης Περπερίδης είπε μεταξύ άλλων: 

"Ξεκινάμε και θέλουμε να δημιουργήσουμε μια πρότυπη σχολή τερματοφυλάκων στη πόλη μας. Χρειάζεται υποστήριξη και εμπιστοσύνη σε αυτό που ξεκινάει. Ο τερματοφύλακας χρειάζεται εξειδικευμένη δουλειά και ερχόμαστε να προσθέσουμε πράγματα σ’ αυτό το κομμάτι.

Υπήρχαν καιρό οι σκέψεις για μια σχολή εκπαίδευσης τερματοφυλάκων, η οποία πλέον υλοποιείται.

Θεωρώ ότι την εμπειρία τόσων ετών και την αγάπη μου γι αυτή τη θέση θα πρέπει να τη μεταλαμπαδεύσω στη νέα γενιά και νομίζω ότι ο συνδιασμός αυτών των δύο και με τον συνεχή εμπλουτισμό γνώσεων θα προκύψει το καλύτερο αποτέλεσμα για τα παιδιά που έχουν όρεξη να κάνουν το καλλίτερο που μπορούν.

Εδώ το αθλητικό κέντρο της Ακαδημίας Εορδαϊκός έχει όλες τις προϋποθέσεις και σου δίνει όλες δυνατότητες να δουλέψεις όσο το δυνατόν καλύτερα.

Απευθυνόμαστε σε νεαρούς τερματοφύλακες, αλλά και σε όσους έχουν μία πορεία στο ερασιτεχνικό και θέλουν να βελτιωθούν περισσότερο.

Τελειώνοντας Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Ακαδημίας που με στηρίζουν σ’ αυτό το ξεκίνημα. Τον κο Κουλίδη Γιάννη που εκτιμώ και ήταν αυτός που με παρότρυνε για αυτό το εγχείρημα από τότε που συνεργαστήκαμε στον Εορδαϊκό.

Γράψε το σχόλιο σου

Όνομα
Δοκιμαστική λειτουργία
Created by