Αποστολή είδησης
Τίτλος
Όνομα
Πηγή
Άθλημα

Στείλτε μια είδηση για δημοσίευση. Η δημοσίευση δεν θα γίνεται άμεσα, αλλά μετά από έλεγχο. Το κείμενο θα καταχωρείται. Μέσα στις επόμενες ώρες, θα γίνεται η επεξεργασία της μορφοποίησης, θα μπαίνει σχετική φωτογραφία και ότι άλλο χρειαστεί και στη συνέχεια θα δημοσιεύεται.

Μπορείτε να στείλετε είτε πρωτότυπα κείμενα, είτε αναδημοσιεύσεις. Φυσικά πάντα πρέπει να γράφετε και το link για την πηγή, όταν υπάρχει. Στις αναδημοσιεύσεις πιθανό είναι να μπει μόνο ένα απόσπασμα ή μία περίληψη.

Προαιρετικά μπορείτε να γράψετε και κάποιο όνομα, το οποίο θα εμφανίζεται στο σχετικό post.

Δημοσιεύονται μόνο κείμενα αθλητικού περιεχομένου, που αφορούν κυρίως τον ερασιτεχνικό αθλητισμό στη Δυτική Μακεδονία. Χωρίς να υπάρχει όμως αυστηρός περιορισμός, αν υπάρχει και κάτι γενικότερα ενδιαφέρον αθλητικά.

Δεν δημοσιεύονται κείμενα προσβλητικού περιεχομένου ή συκοφαντικά. Όπως επίσης δεν πρέπει να είναι ψευδή δημοσιεύματα, στον βαθμό που μπορούμε κι εμείς να τα ελέγξουμε.

Κείμενα μπορείτε να στείλετε (αν δεν σας καλύπτει αυτή η φόρμα) και με τις υπόλοιπες μεθόδους επικοινωνίας, που εμφανίζονται στην σχετική σελίδα

Δοκιμαστική λειτουργία
Created by