Με την τελετή λήξης που προετοίμασαν τα μέλη του ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΥΜΦΩΝ, του ΕΣΥΝ (Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών) και της ΟΓΕ (Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας) στο γήπεδο των Νυμφών, ολοκλήρωσε το «ταξίδι» του την Κυριακή 3 Ιούνη το 9ο Τουρνουά Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών Κέρκυρας του ΕΣΥΝ.

Είχε ξεκινήσει στις 6 Μάη στην πόλη της Κέρκυρας και συμμετείχαν 350 αθλητές 10 ομάδων (ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΙΑΠΑΔΩΝ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ, ΔΙΑΣ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ, ΑΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΟΡΦΕΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΟΦΑΜ, ΠΑΟ ΚΟΡΑΚΙΑΝΑΣ, ΡΟΜΑ).

Διοργανώθηκε από το ΕΣΥΝ με την ΟΓΕ (με τη στήριξη του Συλλόγου Ολυμπιονικών, του Συλλόγου Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών Κέρκυρας και του ΔΟΠΑΠ).

Η εκδήλωση της Κυριακής ξεκίνησε με ένα γεμάτο αγωνιστικό, διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό τρίωρο το οποίο χάρηκαν οι αθλητές κατηγορίας τζούνιορ και προτζούνιορ που πήραν μέρος. Τα παιδιά αγωνίστηκαν σε ποδοσφαιρικούς αγώνες και έλαβαν μέρος στους τελικούς 5 διαγωνισμών (επιδεξιότητας, κυκλοφορίας, ακρίβειας πάσας, ευστοχίας, ταχύτητας σουτ).

Η κορύφωση ήρθε με την τελετή λήξης που ακολούθησε την αθλητική δράση. Το τελετουργικό ξεκίνησε με παρουσίαση των 10 ομάδων και των 350 αθλητών. Τα παιδιά της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ κρατούσαν χαρτάκια που δήλωναν «Όχι στη Βία», του ΑΣΤΕΡΑ ΛΙΑΠΑΔΩΝ «Φιλία», του ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΥΜΦΩΝ «Ειρήνη», του ΔΙΑ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ «Ναι στον Αθλητισμό», της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ «Όχι στο ρατσισμό», του ΟΛΥΜΠΟΥ «Ναι στη ζωή», του ΟΡΦΕΑ «Αλληλεγγύη», του ΟΦΑΜ «Αγωνιστικότητα», του ΠΑΟ Κορακιάνας το έμβλημα της ΟΓΕ και της ΡΟΜΑ το σήμα του ΕΣΥΝ.

Αθλητές όλων των ομάδων μετέφεραν τη μασκότ με το σήμα των αγώνων, στο οποίο κυριαρχούσε η ειρήνη, μπροστά στους θεατές και το άφησαν να φύγει στον ουρανό μέσα σε μια πανδαισία βεγγαλικών.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον αγωνιστικό απολογισμό του πρωταθλήματος (60 αγώνες και 290 γκολ) και τις βραβεύσεις.

Γράψε το σχόλιο σου

Όνομα
Δοκιμαστική λειτουργία
Created by