Η Φλώρινα ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το 4ο διεθνές φεστιβάλ της στο άθλημα με την επωνυμία «Florina Table Tennis Grand Prix 2018»

Το ανοιχτό τουρνουά θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Φλώρινας στις 23 και 24 Ιουνίου και περιλαμβάνει αγώνες για άνδρες και γυναίκες με συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και τον Δήμο Φλώρινας και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι σε εξέλιξη και θα υποβάλλονται μέχρι την άλλη Παρασκευή 15 Ιουνίου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν «όλοι όσοι αγαπούν την επιτραπέζια αντισφαίριση», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η προκήρυξη. Συνολικά έχουν προκηρυχθεί 6 κατηγορίες και είναι οι εξής:

Ανδρών έως 39 ετών

Ανδρών 40-49 ετών

Ανδρών 50-59 ετών

Ανδρών 60+ ετών

Ανδρών (ενιαία κατηγορία)

Γυναικών (ενιαία κατηγορία)

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στο ttscore.io.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν πληροφορίες για τις δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα aseasarisesflorinas.blogspot.gr.

Τα παράβολα συμμετοχής είναι 15 ευρώ για τις ηλικιακές κατηγορίες, 25 ευρώ για τις ενιαίες και 30 ευρώ για συμμετοχή και στις ηλικιακές και στις ενιαίες κατηγορίες.

Το ατομικό πρωτάθλημα συγκεντρώνει κάθε χρόνο δυνατούς αθλητές, ενώ ο διεθνής χαρακτήρας είναι αυτός που του προσθέτει πρεστίζ. Και σημειώνεται με την ευκαιρία ότι πέρσι ανάμεσα στους 80 συμμετέχοντες ήταν αθλητές από την Πολωνία, τη Ρουμανία, τη Σερβία, τη FYROM και τη Βουλγαρία.

Γράψε το σχόλιο σου

Όνομα
Δοκιμαστική λειτουργία
Created by