Ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας (Σ.Ο.Χ. Φλώρινας) στα πλαίσια του DrοsopigiRace διοργάνωσε τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας για το Κύπελλο Βορείου Ελλάδος. Ο αγώνας, κατατάσσεται στην κατηγορία Marathon και πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 20 Μαϊου

Οι άριστες καιρικές συνθήκες και τα υπέροχα καταπράσινα δάση και αλπικά λιβάδια, χάρισαν σε αθλητές και συνοδούς μια αξέχαστη εμπειρία σε ένα μοναδικό ανοιξιάτικο τοπίο.

Η διοργάνωση είναι ενταγμένη στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος - επίσημο πρόγραμμα αγώνων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας - για το έτος 2018. Στον αγώνα συμμετείχαν 23 σωματεία από όλη την χώρα και δύο σωματεία από την γειτονική FYROM με 71 ποδηλάτες.

Έγιναν δύο αγώνες, το Κύπελλο Βορείου Ελλάδος marathon και ένας ελεύθερης συμμετοχής OPEN. Οι αθλητές ολοκλήρωσαν μια δύσκολη διαδρομή 53km, αθροιστικής υψομετρικής διαφοράς 2014m (παίδες και γυναίκες 37 km και 1380m αθροιστικής υψομετρικής διαφοράς) που κατανεμήθηκε στους ορεινούς όγκους γύρω από την Φλώρινα. Η διαδρομή ολοκληρώθηκε σε 3 ώρες και 6 λεπτά για τον πρώτο άνδρα και 2 ώρες και 29 λεπτά για τον πρώτο αθλητή της κατηγορίας παίδων.

Αναλυτική παρουσίαση των αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα του αγώνα drosopigirace.gr

Γράψε το σχόλιο σου

Όνομα
Δοκιμαστική λειτουργία
Created by