Ο Δήμος Βοΐου και ο Ορειβατικός σύλλογος Βοΐου «Προφήτης Ηλίας» σε συνεργασία με τους συλλόγους της Νεάπολης διοργανώνουν τον 4ο αγώνα Νεάπολης Κοζάνης 10 χλμ την Κυριακή 24 Ιουνίου. Παράλληλα θα διεξαχθεί αγώνας δρόμου 5 χλμ και παιδικός αγώνας 1 χλμ.

Για τον αγώνα των 10 χλμ η εκκίνηση θα δοθεί από το Τσοτύλι στο ύψος του Κέντρου Υγείας στις 9.30 π.μ. Η διαδρομή του αγώνα θα ακολουθήσει την πορεία της παλαιάς εθνικής οδού Τσοτυλίου-Νεάπολης. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο της αφετηρίας τουλάχιστον 1 ώρα πριν την εκκίνηση.

Για τον αγώνα των 5 χλμ η αφετηρία θα δοθεί στις 9.00 π.μ. από τη διασταύρωση του χωριού Περιστέρα στο 5ο χιλιόμετρο του αγώνα των 10 χλμ. Ο τερματισμός θα γίνει στον πεζόδρομο της Νεάπολης.

Για τον παιδικό αγώνα 1 χλμ η εκκίνηση θα γίνει στις 8.50 π.μ. από το Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης με τερματισμό στον πεζόδρομο.

Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν στον αγώνα των 5χμ και των 10 χμ θα δοθεί καλαίσθητο αναμνηστικό μετάλλιο.

Στον τερματισμό για όλους τους δρομείς θα υπάρχουν νερά, χυμοί και φρούτα, ενώ ο σύλλογος γυναικών Νεάπολης θα προσφέρει τοπικά εδέσματα.

Το όριο συμμετοχών έχει ήδη συμπληρωθεί και δεν μπορούν να γίνουν αιτήσεις για άλλες συμμετοχές.

Γράψε το σχόλιο σου

Όνομα
Δοκιμαστική λειτουργία
Created by