1ο Summer Camp ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ by Nikos Oikonomou

Από: Γεώργιος Κ.
1 year ago

Από την Δευτέρα 27 Αυγούστου έως και το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν στο Κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σερβίων οι προπονήσεις που θα γίνουν καθημερινά υπό την επίβλεψη του Έλληνα πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή

Την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ, θα έχουν παιδιά από τα Σέρβια Κοζάνης, αλλά και από οποιαδήποτε περιοχή του νομού Κοζάνης, μέσω του καλοκαιρινού camp που διοργανώνει ο Α.Σ. ΣΕΡΒΙΩΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ σε συνεργασία με τον Νίκο Οικονόμου με την ονομασία “1ο Summer Camp ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ by Nikos Oikonomou
 
Το διάστημα από την Δευτέρα 27 Αυγούστου έως και το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν στο Κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σερβίων οι προπονήσεις που θα γίνουν καθημερινά υπό την επίβλεψη του Έλληνα πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή, σε όσα παιδιά επιθυμούν να βελτιωθούν μέσα από ένα πολύ εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης μπάσκετ.

Θα δωθεί έμφαση σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού, όπως η ντρίμπλα, η ταχύτητα, η ευκινησία, το σουτ, οι επιθετικές κινήσεις, η αμυντική προσήλωση, η δύναμη και πολλά άλλα, που θα βοηθήσουν τους αθλητές να βελτιώσουν το παιχνίδι τους και να το εξελίξουν. Ο Νίκος Οικονόμου, τονίζει ότι η συνεχόμενη προπόνηση είναι ο μόνος τρόπος προκειμένου οι αθλητές να γίνονται συνεχώς καλύτεροι τόσο ατομικά όσο και ομαδικά.

Το πρότζεκτ απευθύνεται σε νεαρούς αθλητές/αθλήτριες από 6 έως 17 ετών που επιθυμούν να βελτιώσουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους στο παρκέ. Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές και θα πραγματοποιούνται πρωί ή απόγευμα, ενώ θα προσφέρονται νερά, χυμοί και σνακ.

Γράψε το σχόλιο σου

Όνομα
Δοκιμαστική λειτουργία
Created by